scroll
Even bijkomen...
Zorgeloos verblijven in onze B&B in het pitoreske Goedereede

Een unieke locatie

Even er helemaal tussenuit? In onze B&B in het prachtige Goedereede kom je helemaal tot rust! De B&B ligt middenin het oude centrum van Goedereede, op nog geen minuut lopen verwijderd van restaurant de Gouden Leeuw. In de omgeving kunt u heerlijk fietsen en wandelen, uitrusten op de stranden van Ouddorp of juist lekker surfen aan de Brouwersdam. U kunt via de mail, telefonisch of via AirB&B contact met ons opnemen voor de beschikbaarheid.

De kamer

Informatie

Ga er lekker opuit!

Natuur

Geniet in de omgeving van de prachtige natuur en de stranden! Binnen enkele kilometers sta je op de heerlijke stranden van Ouddorp. Hier kom je echt tot rust!

Activiteiten

De Brouwersdam is de dam die Zeeland en Zuid-Holland verbindt. Hier heb je voor jong en oud superleuke activiteiten zoals de Waterjump, surflessen, blokarten of juist lekker relaxen op het strand! Er is genoeg te beleven en te bewonderen.

Meer weten
Winkelen

Op ongeveer 45 minuten met de auto hiervandaan ligt Rotterdam. Hier kun je echt goed winkelen! Bijvoorbeeld in de Koopgoot en aan de Lijnbaan. Tip: maak met een van de rondvaartboten door de haven van Rotterdam er een leuk dagje uit van!

Meer info